About Us

This is our Samdaystory

In 2014 startte Mariette Schreuder het label Samdaystory. Na een aantal jaren in de mode te hebben gewerkt, heeft zij haar focus verlegd naar accessoires en interieur- producten en advies. Mariette wordt geïnspireerd door kunst, natuur, mensen en de wereld om haar heen. Haar stijl laat een mix zien van persoonlijke items en hedendaagse trends.

Samdaystory streeft ernaar een handgemaakte en originele collectie neer te zetten. Deze producten worden verkocht in de webshop en tijdens de jaarlijkse pop-up store. Op deze verkoopdagen worden Samday producten verkocht, aangevuld met vintage items, kunst en meer. Deze pop-up store biedt Samdaystory tevens een platform voor haar styling capaciteiten.

The beginning

Samdaystory is geboren uit een verlangen om creatieve ideeën en inspiratie, die oprichter Mariette Schreuder dagelijks opdoet, om te zetten in productie. Het label Samdaystory creëert en verzamelt alleen artikelen die handgemaakt en/of authentiek en origineel zijn. De voorkeur gaat uit naar one piece only producten. Door een groeiende belangstelling van klanten en de vraag naar verkooppunten heeft Samdaystory een webshop opgezet.

What's next?

Momenteel houdt Samdaystory zich bezig met de aanloop naar de volgende pop-up store die gehouden wordt op 31 juni & 1 juli. Tijdens deze Summer Gathering is er een mix aan artikelen te vinden: handgemaakte kettingen (unieke items), leren telefoon- en brillenhoesjes, kussens, vintage wall sculptures en meubelen, artworks van Linda Willemszoon en heel veel meer! Heb je interesse in deze pop-up store, bekijk dan de uitnodiging

"I begin with an idea, and then it becomes something else"
Pablo Picasso
"If you want to be original, be ready to be copied"
Coco Chanel

5
Weeks till pop-up store
115
instagram followers